ježevi su nabrijani do jajec![]()
Slike, video?!!? Kakav je teren, doživljaji... nitko ništa?!!
Priča se da je VG-Boss rutinski razvalio turnir 7/7![]()
Vidjeli smo grad bez ljudi i pobjednika kako gubi... :p
Po meni je teren malen, savrsenih dimenzija za speedball, izradjen i osmisljen s srcem.
Nazalost, prepucavanja kao i close combata je bilo i previse, a da ne pricam o varanju (brisanjima pogodaka i izbacivanja markera).
Svaka cast Dream Team & BOSS na osvojenom 1.mjestu, Jezevima na 2. I deckima iz Proštine na 3. Mjestu, stvarno ste to zasluzili.
2skita: pamti pa vrati ramping![]()
Planet Eclipse EGO 11 + Orange Tiger Rotor
Victoria inevitabilis est
Paintball Klub JEŽ
Izgleda da ovi VG-Boss puno bolje brišu neg igraju![]()
heheheh, čestitke momci!!
www.avenueball.com - Paintball treninzi na umjetnoj travi sa reball kuglicama powered by PK JEŽ
Ljudi što je sa Tugarama?
LUKS dobro se pricaODLICNA KOMBINACIJA, cestitam jos jednom pobjednicima !!
PK PROSTINA sije strah jer ima svog krvnika![]()
Sve u svemu bilo super![]()
Daj me nemoj j... Tipman?ti si bio tamo???mi te zelimo upoznat.nas vgovce cijeli dan pegla ocemo di naletit na tebe da te konacno upoznamo
dma, trebao bi ti češče napuhat balone svojim bJEŽekimada dečki nauče igrat
![]()
www.avenueball.com - Paintball treninzi na umjetnoj travi sa reball kuglicama powered by PK JEŽ
A ne ne, danas se nismo brisali, sve po PS-uTolko po PS-u da smo popusili dosad nevidjenu kaznu al neka, pamti pa vrati, tak to obicno ide
Ježićima još jednom poštucali bodlje, a iz tablice se ionak vidi sve sto se treba vidjet :p
Pohvala organizatoru i dečkima s Lošinja. Cijene klope i cuge na terenu su bile za primjer svim ostalima, to se zove "povoljno". Hvala dečki!
BOSS
Tugare su na rasporedu sljedeći vikend. Teren je spreman makar ga je bura rušila tri puta , al nadam se dobroj prognozi za vikend. Broj ekipa javim sutra ili preksutra, ima dosta najavljenih al čekamo da potvrde.
Grome, nezz ja kaj se ti tako lozis na menesam ja tebi kaj krivo rekao mozda kada?? A u ostalome, htio sam te danas pitati da u cemu je fora s usporedbama s "Ghost"-om...
Bio i vidio, samo nezz jel su ta Vasa prepucavanja na turniru dio turnirske cari ili su to j*** u mozgic?
Paintball Klub JEŽ
Cestitke BOSS-ovcimaPa Ježovi moji dragi sta se to desava?!?!
Paintball Klub JEŽ