• Prijave timova i uplate kootizacija za 3.kolo HPLa

  Dragi suigrači,

  Na prošlom kolu HPLa dogodilo se nekoliko odustajanja timova u zadnji čas (na samom turniru) zbog raznih razloga (kiša,potpuno pijani igrači itd.). Zbog toga je došlo do promjena u rasporedima i kompletnom sustavu po kojem se trebao igrati turnir.
  PBref se našao u problemima koji na samome turniru uvelike otežavaju naš posao. Samim time smo u razgovoru sa organizatorom predložili i usvojili nekoliko mjera kako se takve stvari nebi ponavljale.

  Postavlja se rok za prijavu timova na turnir. Rok za 3.kolo je srijeda, 18.06.2014.

  Kootizacija se uplacuje unaprijed na ručun organizatora. Tko ne uplati kootizaciju do isteka roka uplate briše se sa popisa timova koji igraju na turniru.
  Rok za uplatu kootizacije na 3.kolu HPLa je četvrtak 19.6.2014.

  U slučaju odustajanja tima od igre na turniru kootizacija se ne vrača a timu se igre računaju kao NO SHOW.

  Grupe i raspored igara se objavljuju dan prije turnira.

  Također ukazali smo na problem kašnjenja turnira zbog nepripremljenih ekipa tj. kasnog dolaska na turnir.
  Turnir će krenuti u zakazano vrijeme (osim u slučaju da organizator ne odluči drugačije zbog uvijeta na turniru), svim ekipama koje ne budu spremne za igru za zakazano vrijeme biti će pisan NO SHOW i bodovi dodjeljeni protivničkoj ekipi.

  Molimo vas da se pridržavate ovih pravila iz poštovanja prema svim igračima koji se natječu na turniru i ulažu svoje vrijeme i novac u naš sport i druženje.

  Hvala!

  Sa poštovanje,
  Antisha
  PBref manager
  This article was originally published in forum thread: 3. kolo - Velika Gorica - 21.6.2014. started by Luks View original post